Cere o oferta

Cere o oferta

Oferta capuri tractor si semiremorci noi Kogel – trailere Kassbohrer

In cazul in care sunteti in cautarea unui cap tractor second hand Volvo FH, Mercedes Benz Actros, semiremorci Kogel, Mega, Kassbohrer sau trailer Maxtrailer, Kassbohrer, si nu gasiti in catalog ceea ce va doriti, atunci trebuie sa stiti ca oferta noastra este mult mai variata.

Colaboram cu firme foarte mari de transport din alte tari si suntem siguri ca putem gasi pentru dumneavoastra ceva potrivit. Trebuie doar sa ne cereti o oferta:

Conform normelor europene GDPR, informatiile personale introduse la completarea acestui formular vor putea fi pastrate folosite exclusiv pentru comunicarea dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri, newsletter-e, ofertare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. In afara de noi, la aceste informatii vor putea avea acces webmasterul (firma care asigura mentenanta site-ului) si firma de hosting. Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site.

Translate »
1
Bun venit!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by